Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Friday, September 28, 2012

No Comment


Rahsia Budak 7 Tahun Ini Mampu Menarik Kereta

Jika di Malaysia, terdapat sebuah keluarga yang mana mampu menarik kenderaan dari sebesar-besar kenderaan seperti kapal terbang sehinggalah kepada van (LINK). Kebanyakan kanak-kanak diberitahu untuk makan sayur-sayuran, jika mereka mahu membesar sehingga menjadi besar dan kuat. Tapi lain pula ceritanya di China Budak 7 tahun begitu kuat dia sudah boleh tarik kereta bersama-sama, membawa ayahnya dan mengangkat guni besar gandum dan diletakkan atas bahunya.


Tali di lilit sekeliling dirinya untuk tarik van seberat 1,85 tan sepanjang jalan, ramai yang terkejut . Dia boleh membawa bapanya, yang mempunyai berat lebih daripada 90kg – hampir dua kali ganda berat badan sendiri dan budak kecil itu membawa beg 40kg gandum dan beg 100kg simen, membuktikan dia Strongman.

Yang Jinlong, dari Chuzhou, China sudah mempunyai berat lebih daripada 50 kilogram dan tidak menunjukkan tanda berhenti berkembang. Dengan pipi yang penuh dan senyuman besar, lelaki kuat kecil telah menjadi selebriti web di China sebagai orang berduyun-duyun untuk melihat apa yang dia akan dilakukannya seterusnya.

0 comments:

Post a Comment