Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Wednesday, December 26, 2012

4 comments
18SX: Gambar Berani Dedah Tubuh Sofea Putih Dan Ali Akhbar Tersebar


Tetiba dunia blog Malaysia dikejutkan dengan satu perkara yang tidak sepatutnya berlaku. Banyak blog bercerita kisah gambar separuh bogel, hampir bogel model bernama Sofea Putih dan Ali Akhbar. Dua-dua dikhabarkan merupakan model profesional di Malaysia.
Sofea Putih merupakan bekas pelajar SBP di Pahang dan didakwa merupakan bekas pelajar IPT di Selangor. Model yang berani posing maut ini dilahirkan di Pahang pada 19 Mei 1994. Info ini HH dapatkan merusi Facebook yang mungkin boleh disalah faktakan.
Facebook Sofea Putih menggunakan nama lain, yang HH tak mahu dedahkan di sini (bukan makan sorang :P ). Malah header Facebook Sofea Putih pun dah giler mengancam dengan foto yang membuatkan ramai lelaki terbeliak mata!
18SX: Gambar Berani Dedah Tubuh Sofea Putih Dan Ali Akhbar Tersebar
Gempar kerana Sofea Putih telah ‘berkongsi’ gambar-gambar photoshoot separa bogel dengan Ali Akhbar yang menjadi tatapan ramai. Kerana ‘kesilapan’ ini, ada blog telah menyiarkan gambar-gambar separuh bogel mereka, yang memang perghhhhh …
Paling menarik, ada blogger yang selidik yang mendakwa bahawa Sofea Putih berani bergaya daring dan bergambar hampir bogel kerana dia bukanlah seorang wanita tulen. Samada benar atau tidak, hanya empunya diri yang tahu.

Buat mereka yang memilih kerjaya modelling ini, hati-hati dengan apa yang anda buat. Tersilap langkah, yang akan ditimpa masalah adalah diri anda.
Akhir sekali, doakan kebaikan buat mereka yang mungkin telah tersalah langkah.

4 comments:

 1. sofea putih ni student uitm pncak alam dlu.dia ni bapuk.name sbenar safee

  ReplyDelete
 2. Dia seorang lelaki. Mohon jauhkan diri pembaca dari lgbt dan kemaksiatan. Allah melaknat hambanya yang melawan fitrah,dan mendampingi kemaksiatan. Nabi muhammad saw tidak mengaku umat. Mohon doa kan juga hamba Allah yang lemah ini agar ditunjukkan jalan yang benar. Maut tidak menanti waktu.

  ReplyDelete
 3. ooo...pahang banjir oiii...g balik pahang lew..sian orang kg hang..

  ReplyDelete
 4. SBP Integrasi temerloh katanya!!!!! kecoh gak org temerloh coz koi doh temerloh!!!!!

  ReplyDelete