Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Thursday, January 24, 2013

3 comments

Masih ingatkah pasangan kontroversi Alvin dan Vivian?


Baru-baru ini Alvin Tan dan Vivian Lee telah memuat-naik beberapa klip video ‘talk show’ mengenai pandangan mereka tentang- tentang apalagi – SEGALA-GALANYA TENTANG SEKS!


Kali ini mereka siap jalankan temubual dengan orang ramai tentang ‘benda itu’.


Dalam post terbaru, Alvin dan Vivian, kedua-duanya merakamkan aksi berdua di atas katil dengan Alvin tidak berbaju dan Vivian memakai coli sambil berselimut.

Harap Maaf Kerana Gambar Tidak Dapat Dipaparkan Kerana Ia Disifatkan Sebagai Keterlaluan - SK

Untuk rekod, Alvin adalah pelajar dari Malaysia yang menuntut di National University of Singapore mencetuskan kegemparan baru-baru ini apabila memuat naik gambar dan video seks bersama teman wanitanya itu dalam sebuah blog.


Alvin yang merupakan penerima biasiswa ASEAN dan pelajar jurusan undang-undang di universiti tersebut dipercayai telah memuat naik gambar dan video tersebut dalam laman blog mereka, Sumptous Erotica sejak 20 September tahun lalu.


Lihatlah ‘aksi’ mereka menjalankan penggambaran di tempat terbuka dengan tanpa rasa bersalah.


Memanglah mereka tidak rakamkan aksi ‘dalam kelambu’ sewaktu penggambaran itu tetapi gelagat dan air muka mereka berdua secara jelas menunjukkan…mereka tak langsung ada perasaan malu pada masyarakat sekeliling walaupun dah beratus ribu orang pernah melihat aksi mereka di ranjang, dan beratus ribu orang juga pernah melihat tubuh mereka tanpa seurat benang!


Inilah ‘demokrasi dan hak asasi’ cara Alvin dan Vivian... Mynewshub3 comments:

  1. tanda akhir zaman, endiri mau ingat

    ReplyDelete
  2. bawak balik malaysia la perangai tu.nanti ada la geng2 yg mengatakan itu hak mereka. betol x kata aku ni?

    ReplyDelete
  3. kafir laknaktullah, terikut2 perangai pornstar orang barat...nti adalah yg kat Malaysia pulak yg sokong hak asasi manusia dan demokrasi sebegini...

    ReplyDelete