Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Tuesday, August 12, 2014


Tauke, Salah seorang dari ahli kumpulan lawak, Jambu, meluahkan perasaanya yang kecewa dan sedih kerana sesetengah blogger telah menuduhnya bermacam-macam.

Tuduhan itu dikatakan bermula setelah gambar Tauke dan seorang gadis yang dikatakan kekasih barunya tersebar luas dan beberapa orang blogger telah mengambil peluang itu untuk memfitnahnya.

Maaf kalau salah.wahai blogger2 budiman berpada lah bila nak buat kenyataan kadang2 kenyataan tu boleh mengguris hati.


“Demi periuk nasi kamu sanggup malukan dan hinakan org lain? Aku tau aku tak sempurna..tapi adakah itu bermakna aku tak bole dpt yg terbaik??

  
Adakah bila aku berpasangan dgn si cantik bermakna aku guna ilmu?? Atau guna harta benda konon tuk pancing??


“Fikirkanlah apa akan berlaku pada org yg kita malukan dan hina. Tulisan anda sgt berpengaruh, jadi gunakanlah ke arah yg baik n positif, kata Tauke Jambu yang dipetik dari portal hiburan,  katakcomel. - SiakapKeli.com

1 comments:

  1. Saya membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Narathiwat Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 1 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut (tidak perlu pengesahan pej Konsul).
    Sekiranya berminat JGN MALU JGN SEGAN, sila GOOGLE ke LINK ini :-
    kahwindithailandnarathiwat.blogspot.com ATAU 010-797 3044

    ReplyDelete