Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Tuesday, September 9, 2014

Sayu Hati.. Nasib yang menimpa 3 ekor anak kucing, dipercayai dilempar dari tingkat 9. Lagi sayu bila lihat ibu kucing sedang belek2 mayat anak2nya...

Berikut adalah status saksi kejadian, Qiemy Myra Aimy

“Kejammmmmm!!!
Sampai2 kawasan parking rumah, tiba2 terperanjat dengar bunyi kuat jatuh dari atas. Nampak sangkar kucing berisi 3 ekor anak kucing pecah diatas jalanraya. Bila pandang atas, tiada siapa2 dikawasan tangga pangsapuri.
2 ekor terkuar dari lubang sangkar yg pecah mengeletek dan mati. Sekor lagi mengerang kesakitan dan mati selang beberapa minit kemudian.
Jiran yang mendukung anak terperanjat sebab sangkar kucing tu betul2 jatuh 5 meter dihadapannya. Anak2 jiran cari ibu kucing dan letak berhampiran anak kucing. (Lihat gambar)
Ajk penduduk kenal owner sangkar kucing, tinggal di tingkat 9. Apabila dihubungi, owner sangkar kucing masih berada di KL otw balik rumah dari tempat kerja.
Mungkinkah perbuatan khianat?. Masalahnya 'apa salah anak2 kucing ni sampai kena campak dari tingkat 9?'”


Tak tahu la ini perbuatan jahat manusia atau kecuaian dari pemilik kucing ini. Jika kejadian ini berlaku dari niat jahat manusia, ketahuilah yang semua kerja jahat ini dicatit oleh penjaga bahu kiri dan kanan, dan tunggulah balasan nanti.  - SiakapKeli.com

0 comments:

Post a Comment