Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Saturday, September 6, 2014

No Comment

KINGSTON, Jamaica: Sebuah pesawat kecil dengan dua atau lebih penumpang terhempas kira-kira 22 kilometer di timur laut bandar Pelabuhan Antonio di pantai Atlantik pagi ini.

Pesawat enjin-tungal turboprop Socata TBM700 itu berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Greater Rochester di New York ke Naples, Florida dan membawa seorang pemaju hartanah terkenal dan isterinya.

Anak pemaju hartanah itu, Rick Glazer berkata ibu bapanya adalah juruterbang berlesen. Beliau tidak dapat mengesahkan sama ada mereka terkorban dalam kejadian itu.

Major Basil Jarrett daripada Pasukan Pertahanan Jamaica berkata pihak tentera menghantar dua pesawat dan sepasukan penyelam ke kawasan kejadian.

"Kesan minyak yang menandakan pesawat terbabit mungkin sudah tenggelam dilihat di tempat di mana kami menjangka ia terhempas," kata Jarrett dalam sidang akhbar di Kingston.

Katanya, tiada kesan serpihan dijumpai tetapi pasukan mencari dan menyelamat sedang melakukan pencarian di dalam air sekiranya masih ada mangsa yang terselamat. - AP

0 comments:

Post a Comment