Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Sunday, September 9, 2012

No Comment

China: Seorang Pemandu Bas Berjaya Menyelamatkan Penumpangnya Dari Kemalangan Kerana Berjaya Mengawal Basnya Ketika Memandu Di Lebuhraya. Dia Terkena Serpihan Besi Yang Datang Dari Arah Bertentangan Terus Menuju Ke Arahnya, Tetapi Dia Tidak Panik & Memperlahankan Serta Menghentikan Basnya Di Lebuhraya Dan Mengarahkan Penumpang Tidak Turun Ke Lebuhraya Walaupun Keadaannya Agak Kritikal Kerana Hentaman Laju Besi Tersebut.
Nasib Tidak Menyebelahi Pemandu Tersebut Yang Meninggal Selepas 4 Hari Kemalangan Tersebut. Dia Dihormati Sebagai Hero Kerana Ketabahan Dan Keberanian Serta Disaksikan Ribuan Penduduk Yang Hadir Memberi Penghormatan Ketika Pengebumian dia.
VIDEO
OHTIDAK: TIDAK KIRA SAMAADA KITA MENUNGGANG MOTOSIKAL DAN MEMBONCENG ORANG, KITA MEMANDU KERETA DAN MEMBAWA ORANG LAIN DI TEPI DAN BELAKANG APALAGI JIKA KITA MEMANDU SEBUAH BAS DENGAN BERPULUH PENUMPANG, KITA BERTANGGUNGJAWAB KEPADA KESELAMATAN MEREKA. BIARPUN PEMANDU BAS INI TELAH TIADA, MOGA APA YANG DIRAKAMKAN INI MENJADI TAULADAN KEPADA KITA SEMUA.

0 comments:

Post a Comment