Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Monday, September 29, 2014

One Comment


Sebenarnya, kami masih tidak faham apa fungsi pemilik kereta 'mengangkangkan' tayar mereka..

Mungkin disebabkan jika berbuat begitu, kereta kelihatan lebih ranggi atau mungkin juga ada efek pada 'performance kereta'.

Tapi sekali kami tengok, kereta dah macam terkangkang-kangkang nak gerak. Kesian pulak kat kereta. Walauapapun terpulanglah kepada minat masing-masing.

Bagaimanapun perlu juga diingat, perbuatan mengangkang tayar kereta ini akan dikenakan tindakan tegas dari JPJ. Kang tak pasal-pasal lesap RM 300 sebab kena denda - SiakapKeli.com



1 comments: