Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Friday, September 26, 2014


Alvin Tan, salah seorang dari pasangan blogger seks terkenal Malaysia  'Alvivi' nampaknya sekali lagi mencetuskan kontroversi dengan status yang dimuatnaik olehnya di Facebook miliknya.

Lihat saja gambar yang telah diupload oleh Alvin diatas, terpampang jelas perkataan "FUCK UMNO".

Menurut apa yang ditulis di dalam statusnya itu, Alvin menyuarakan perasaan tidak puas hati dengan akta hasutan yang telah menyebabkan ramai di Malaysia dihukum. Menurutnya juga, dia mengeluarkan status sedemikian rupa sebagai 'wakil' kepada mereka-mereka yang telah dihukum dibawah akta itu.


Selain itu, Alvin juga turut mengeluarkan beberapa kata-kata kesat kepada beberapa pemimpin tertinggi Malaysia termasuklah Perdana Menteri sendiri.  Didalam statusnya itu, Alvin mengatakan Najib sebagai 'tiada telur', Zahid Hamidi sebagai 'penjahat sejati' dan menyamakan Khalid Abu Bakar dengan pemimpin Nazi, Heinrich Himmier.

Alvin Tan yang kini dikehendaki oleh pihak berkuasa Malaysia  mendakwa beliau telah melarikan diri ke Amerika Syarikat untuk mendapatkan perlindungan politik. Tan dan pasangannya Vivian Lee menghadapi tuduhan di bawah Akta Penapisan Akta Hasutan dan Filem Malaysia. - SiakapKeli.com



5 comments:

  1. haha.. dah lari baru berani cakap.. tak de telo kau nih.. u sex pun suck... cuba ko cakap kt msia.. tgk? make sure u dont come back to Malaysia dude.. we dont need u here.. go to hell..

    ReplyDelete
  2. He is not Malaysian. . He is Zionist. ..if anybody know him, tangkap dan sembelih jer.... he is jot worth a single cent yo be malaysian pun....

    ReplyDelete
  3. Lol. Orang yang suka main batu api dengan kaum-kaum memangla benci akta hasutan. Orang biasa rilek je. Siapa gigit cili la kan. Tapi kadang2 agak over la ISA. Kita perlu ada sesuatu seperti ISA tapi perlu diubah, bukan dimansuh. Berapa tahun ni banyak gengster tetiba muncul bukannya tetiba muncul macam tu jer. Dah lama da muncul gangster tu, cuma dalam tahanan jer. Serius weh, ISA korang benci tapi bila datang rompakan bersenjata api korang komplen lak. Memang ada salah guna ISA sebab tu kena diubah. Bukannya dibuang

    ReplyDelete