Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Sunday, October 12, 2014

30 comments


Sempena #HariTypo1Malaysia hari ni, kami bawakan beberapa keratan gambar typo yang dilakukan oleh media arus perdana di Malaysia. - SiakapKeli.com

1 - Gembira Terima ...

2 - Kesian pokok getah



3 - No komen..



4 -  Yang ni bukan typo, salah terus.



5 - Mereka tidak bersalah...


6 -  Yang ni typo masa copy paste.



7 -  Jujurnya...



8 - Tau kt KJ ni mau mengamuk dia.



9 - TV2, kalau ye pon, cover-cover la sikit..



10 - Pilih... nak internet ke bini percuma




11 - PM baru Malaysia



12 - Bukan setakat turun pangkat, siap tukar bangsa lagihh



13 - Setinggi-tinggi tahinah juga dari kami..


14 - Skola tak abis ke bang?



30 comments:

  1. Tpyo....hurm kelakar tp sepatutnya ada pembetulan di bahagian editing kn...yg part "perdana menteri" tu....hahahah

    ReplyDelete
  2. Ko pon nak typo jugak si buruk rupa? Hahahaah

    ReplyDelete
  3. memang klakar terutamanya kapal seram tu..

    ReplyDelete
  4. mmg kelaka jer semua..Najib Razak jd sunburn :P

    ReplyDelete
  5. hahaha..dr smlm dpt gmbr2 typo ni dkt wssup...klakor weih...hahaha

    ReplyDelete
  6. کسالهن يڠ تيدق سڠاجکن تتاڤي سيسيتيڠاهڽا ممڤري ݢمبرن سبنر لبيه لبيه لاݢي مليبتکن کراجاءن دان اورڠ کناماءن.

    ReplyDelete
  7. sembang bikin bimbang......................................... media kencang jadi kacau

    ReplyDelete
  8. No 3 & 12 plg aku x tahan. Adoi la..

    ReplyDelete
  9. What a shame. Those journalist should get fired!!!!

    ReplyDelete
  10. Hadoii tersembur bekfes pagi tadi.. hahaha

    ReplyDelete
  11. Ada satu lgi..
    BULETIN UTAMA: TRAGEDI MH17: DETIK BERTAKAFUR NEGARA...
    Hahahaha.. Ingat takaful ke???

    ReplyDelete