Kini Siakap Keli boleh didapati di Play Store! Dapatkan sekarang untuk Smartphone anda. Saya mahu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages


Sunday, August 31, 2014


Untunglah jadi Rozita Che Wan kan? Apa sahaja cerita pasal dirinya dan suami kesayangan, Zain Saidin pasti akan mendapat perhatian ramai.

Mana taknya, bila sahaja Che Ta mengumumkan bahawa dia sudah disahkan mengandung, setiap perkembangan dia dan bayinya bagaikan dipantau oleh para peminat. Pendek kata A sampai Z semua peminat nak tahu.

Ha.. yang ni lagi best. Bila kami mula-mula lihat gambar ni, kami jadi speechless. Terlebih concern para peminat sehinggakan ada yang melakar wajah anak yang dikandung oleh Che Ta dengan menggabungkan wajah pasangan itu.Jangan ada yang buthurt pula ya? Ini hanyalah sekadar lakaran wajah anak Che Ta dan Zain Saidin bila sudah dewasa nanti. Jangan pula ada yang percaya bulat-bulat.

Apapun, kami percaya bahawa bayi pasangan kontroversi ini akan dikurniakan wajah yang comel. Tengok jelah wajah ibu dan ayahnya kan? Memang dapat anak muka mix lah jawabnya!

Jadinya, baik kita doakan agar Che Ta dapat melahirkan bayi tersebut dengan mudah dan berjalan lancar daripada dok fikir bukan-bukan. Betul tak? - OhBulan

0 comments:

Post a Comment